Glazen schuifwanden

Breng het buitenleven naar binnen, met de glazen schuifwanden van Solundo

Openheid en verbinding

Glazen schuifwanden voor de veranda zorgen voor een open verbinding met de tuin. Het helpt het slechte weer buiten te houden. Zo kunt u het hele jaar van de tuin genieten. De glazen schuifwanden voor de veranda zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Beslis zelf hoe de schuifwanden het beste uw woning kunnen aanvullen. Kies de juiste kleur en afmeting en geniet het hele jaar door van de glazenschuifwanden voor de veranda!

Glazen schuifwanden

Slidingdoors - Lengte rail: 196 cm 1 spoor systeem | Breedte glazen deur: 98 cm | Slidingdoors - Kleur rail: Antraciet structuur (RAL7016) | Kleur deurset: Antraciet structuur (RAL7016) | Totale inbouwhoogte: 197 - 202 cm | Aantal sporen: 1 spoor | Toepassing: Buiten

Extra Opties: Montagehandleiding: Handleiding glazen schuifdeuren schuifdeuren

Artikelnummer SD-009785

Prachtige glazenschuifpui of glazen schuifwanden voor overkapping of balkon. De schuifwanden zijn in 3 verschillende kleuren beschikbaar. Een schuifwand overkapping zorgt voor een mooi geheel, een elegante aanvulling op uw overkapping of balkon. Afbeelding kan afwijken van het gekozen product.

Lees meer
Maximaal af te sluiten met 2 deuren en 2 cm overlap: 98cm deuren 194cm 82cm deuren 162cm
Maximaal af te sluiten met 3 deuren en 2cm overlap: 98cm deuren 290cm 82cm deuren 242cm
Maximaal af te sluiten met 4 deuren en 2cm overlap: 98cm deuren 386cm 82cm deuren 322cm
Maximaal af te sluiten met 5 deuren en 2cm overlap: 98cm deuren 482cm 82cm deuren 402cm
Maximaal af te sluiten met 6 deuren en 2cm overlap: 98cm deuren 578cm 82cm deuren 482cm
Let op: de aluminium deursets dienen ingekort te worden. Deze worden standaard op 98cm geleverd. 82cm breed glas is NIET beschikbaar in de grootste 4 inbouwhoogtes.
Bij mat zwart (9005M) is de onderrail ook mat zwart. Deze is eerst geanodiseerd en daarna gecoat voor de beste bescherming.
Alle glasmaten zijn gelijk geprijsd. Mocht u de inbouwhoogte nog niet exact weten, kies dan een willekeurige inbouwhoogte. Geef dit bij bestellen van de order duidelijk aan in het opmerkingenveld. LET OP: 82cm breed glas is in een beperkt aantal dagmaten beschikbaar.
De 4 spoor is, naast de standaard maat van 390cm ook beschikbaar in de lengtes 290, 490 en 590cm. Bij 290 en 3 deuren is 1 spoor ongebruikt, bij 490 en 590 zijn er 2 deuren op 1 spoor.
Let op: de totale inbouwhoogte van binnenrail systemen zijn 0,7 cm lager dan buiten systemen. Als voorbeeld: voor buiten inbouwhoogte 197-202 cm is voor binnen inbouwhoogte 196,3 - 201.3 cm.

Extra opties

196 cm 1 spoor systeem
98 cm
Antraciet structuur (RAL7016)
Antraciet structuur (RAL7016)
197 - 202 cm
1 spoor
Buiten

Totaal:

Totaal prijs 328,36
Extra opties 0,-
Prijs inclusief opties en BTW 328,36

Glazen schuifwanden

328,36

Glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden overkapping of ook wel glazen schuifwanden terras of glazen schuifwanden buiten: een must voor elke terrasoverkapping of afscherming van uw terras. Een glazen schuifpui voor veranda of glazen schuifwand buiten, wie wil dat nu niet? Met een glazen schuifpui voor overkapping heeft u meer comfort op uw terras; onze glazen schuifwanden voor buiten van het merk Sunrooms® kunnen uw terrasoverkapping eenvoudig omtoveren in een glasoase: rondom vrij zicht naar buiten door de glazen schuifwand voor overkapping, zonder dat de weersomstandigheden invloed op uw comfort hebben.

Vergroot uw woonwaarde met een glazen schuifwand

Met glazen schuifwanden terras kunt u nog langer van het buitenleven genieten. Met de schuif wanden kunt u zelf reguleren hoeveel wind u doorlaat op uw terras. Bovendien vergroot u met onze glazen schuifwand overkapping de waarde van uw woning! Een glasschuifwand is een mooie toevoeging voor uw woning … Bekijkt u zelf maar eens de foto's van een glazen schuifwand buiten met overkapping.

Of wat denkt u van een glazen schuifpui buiten of glazen schuifpanelen op uw balkon? Met onze glazen schuifwanden maakt u uw balkon tot een verlengstuk van uw woning. Een extra ruimte om bij elk type weer heerlijk te zitten en te genieten van het uitzicht door de glazen schuifwanden voor overkapping of glazen schuifwand buiten op balkon.

De voordelen van glazen wand

Met een glazen schuifpui veranda of een glazen schuifpui voor overkapping bent u tegen allerlei weersomstandigheden bestand. Dankzij de schuifwanden glas, oftewel de glazen schuifwand kunt u de glazen tuinkamers dichthouden bij koud of regenachtig weer en toch van buiten genieten. Glazen tuinkamers zijn bij uitstek de perfecte manier om het hele seizoen van uw tuin te genieten. Een combinatie van glazen wand overkapping is dé oplossing voor het genieten van uw tuin het hele jaar door. 

Met een glazen schuifwanden voor veranda ook wel glazen schuifpui voor overkapping zorgt u een warme sfeer en comfort. De glazen schuifwand laat zich makkelijk bedienen en geven een aangename sfeer en gevoel van vrijheid tegelijk voor uw overkapping. De glazen schuifwanden voor overkapping of glazen schuifwanden voor buiten kunnen namelijk met diverse accessoires aangevuld worden, zoals deurgrepen, meenemers, zijgeleiding en borstelprofielen. Dat maakt het totaalplaatje van glazen wanden overkapping natuurlijk helemaal compleet. Optimaal genieten met een glazen wand overkapping!

Glazen schuifwand kenmerken

De glazen schuifwanden of een schuifdeur glas voor overkapping zijn duurzaam en stevig. De schuif wanden bestaan uit aluminium boven- en onderrails, een glasprofiel en een 10 mm gehard glazen paneel. De railsystemen van de glazen schuifwand voor overkapping zijn in diverse lengtes verkrijgbaar en hebben 3, 4, 5 of zelfs 6 sporen. Een glazen wanden overkapping is zo gemakkelijk te realiseren, omdat u het volledig kunt laten aansluiten op de afmetingen van uw overkapping. Maak de glazenschuifwand passend voor het ideale plekje.

Een schuifwand glas bestaat uit aluminium onderdelen in combinatie met glasplaten. Andere benamingen ervoor zijn ook wel schuifdeuren glas of glas voor de overkapping. Glas voor de overkapping combineert u met de veilige glaspanelen van 82 cm of 98 cm breed en diverse hoogtevarianten, zo kunt u moeiteloos vrijwel elke opening voorzien van deze prachtige glas schuifwanden, oftewel glazen schuifpanelen.

Glazen wand op maat

Overweegt u een glazen schuifwand overkapping of misschien alleen een glas schuifdeur? Dan zijn er diverse mogelijkheden wat betreft kleuren en afmetingen. Afhankelijk van wat bij uw huis of tuin past, kunt u naar (woon)stijl de juiste glasschuifwanden kiezen. Een glazen schuifwand voor overkapping is standaard leverbaar in drie kleuren: crèmewit (RAL9001), antraciet structuur (RAL7016) of verkeerswit (RAL9016). Het is zelfs mogelijk om bovenrail en deursets onderling in verschillende kleuren te combineren, de keuze is aan u als het gaat om de glazen schuifwand in de bestaande overkapping. De combinaties voor een glazen schuifwand overkapping zijn daarmee bijna eindeloos. Hierdoor kan elke schuifwand passend gemaakt worden voor uw woning.

Een glazen wand kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken zoals het plaatsen van glazen schuifwand in de bestaande overkapping. Zo bestaan er glazen schuifwanden voor overkapping, glazen schuifwanden voor terras, glazen schuifwanden buiten voor het balkon en nog diverse andere manieren waarvoor de glasschuifwanden ingezet kunnen worden. Glas voor de overkapping is daarnaast in verschillende afmetingen en soorten verkrijgbaar, voor ieder wat wils. Er is altijd een glazen schuifpui buiten of glazen deuren overkapping die passen bij uw situatie. De glazen schuifwand kan op maat gemaakt worden voor uw situatie. Niet alleen de kleur kunt u kiezen, maar ook de afmeting en de hoeveelheid deuren die past bij de glazen schuifwand op maat.

Vraag advies over een glazen schuifwand

Solundo biedt veel verschillende opties aan als het gaat om glas voor een overkapping of schuifwand glas in het algemeen. Glazen deuren overkapping, glazen schuifwanden voor veranda of toch gewoon glazen schuifwanden voor uw woning Solundo helpt u in elk geval de juiste keuze te maken voor uw specifieke behoeftes. Bent u benieuwd naar welke opties het beste zijn en welke extra’s u nodig heeft om de glas schuifwanden optimaal te kunnen gebruiken? Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden voor glazen schuifwanden overkapping, glazen schuifwanden voor buiten of een glazen schuifdeur dan zullen wij u helpen met persoonlijke advies.

Veelgestelde vragen

Zorgt Solundo voor de installatie van mijn glazen schuifdeuren?

Onze glazen schuifwanden zijn eenvoudig zelf te monteren met behulp van onze montagehandleiding. Omdat de glazen schuifwanden eenvoudig te installeren zijn, bieden wij geen montage aan. Wij staan tot uw beschikking!

Kan ik de kleur van mijn glazen schuifdeuren veranderen?

Solundo levert de glazen schuifdeuren in 4 standaardkleuren, namelijk crèmewit (RAL9001), antracietstructuur (RAL7016M), verkeerswit (RAL9016) of matzwart (RAL9005M).

Kan ik de geleiderailsets of andere onderdelen op maat laten zagen?

Alle onderdelen bestaan uit verschillende standaardmaten, zodat ze in veel gevallen toepasbaar zijn. Daarom zagen we niet op maat. Meet zorgvuldig en selecteer de juiste maten in de configurator!

Worden er schroeven meegeleverd voor mijn glazen schuifwand?

Solundo glazen schuifwanden kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, wat verschillende montagemethoden en verschillende montagematerialen vereist. Daarom leveren we standaard geen schroeven mee.

Wanneer heb ik eindplaten nodig op de railsets?

Monteert u de railsets tussen bestaande muren, palen of poeren die de railsets aan het uiteinde volledig afdekken? Dan hebt u geen eindplaten nodig. Als u de railsets met een "open eind" monteert, hebt u eindplaten nodig om te voorkomen dat de glazen deuren uit de rails glijden.

Welke glasformaten zijn verkrijgbaar?

Solundo heeft verschillende glasbreedtes (82 cm of 98 cm) en glashoogtes in zijn assortiment, zodat het in bijna alle gevallen kan worden toegepast. Er zijn in totaal 22 verschillende glasmaten. U vindt alle maten in onze webshop. De hoogtes hebben een groot bereik, dat in het keuzemenu wordt weergegeven als totale inbouwhoogte. Meet welke totale inbouwhoogte voor u van toepassing is en selecteer de juiste bandbreedte waarbinnen deze hoogte ligt. De juiste glashoogte wordt automatisch voor u geselecteerd.

Waar vind ik technische tekeningen en afmetingen voor de glazen schuifwanden?

Hier kun je de technische tekeningen in alle maten downloaden als PDF om de glazen schuifwanden gemakkelijk zelf te monteren.

Heb ik een fundering nodig onder mijn glazen schuifwand?

Als er geen stabiele ondergrond beschikbaar is, is het aan te raden om een aluminium koker onder de onderrail te plaatsen.

Welke onderdelen van de glazen schuifwand zijn in kleur gecoat?

In de standaardkleuren crèmewit (RAL9001), antraciet (RAL7016M) en verkeerswit (RAL9016) zijn de bovenrail, deursets en zijgeleidingsprofielen altijd in kleur gecoat. De onderrail is blank geanodiseerd. OPGELET, bij de matzwarte variant (RAL9005M) is de onderrail ook in kleur gecoat!

Kan ik ook afzonderlijke boven- of onderrails krijgen?

De railsets zijn standaardpakketten waarin boven- en onderrails van dezelfde lengte samen verpakt zijn. Om de kwaliteit en functionaliteit van de schuifdeuren te garanderen, is het niet mogelijk om deze onderdelen los van een complete railset aan te schaffen.

Ik wil graag meenemers op mijn deuren monteren. Welke moet ik kiezen?

Bekijk hier onze montagehandleiding voor meer uitleg over onze meenemers en het type dat u nodig hebt voor Solundo glazen schuifdeuren.

Welk glas wordt gebruikt voor de glazen schuifdeuren?

De Solundo glaspanelen zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn gemaakt van 10 mm gehard glas. Hierdoor zijn ze zeer duurzaam.

Kan ik een thermisch geïsoleerde tuinkamer maken met de glazen schuifdeuren?

Solundo kan ervoor zorgen dat de tuinkamer zo goed mogelijk geïsoleerd wordt door het gebruik van zijprofielen en borstelprofielen. Dit vermindert wind / tocht aanzienlijk. Neem deze twee profielen mee in uw bestelling voor meer comfort!

Whatsapp
Loading..